Topul celor mai inaccesibile femei, potrivit semnului zodiacal

Îți prezentăm topul celor mai inaccesibile femei conform semnului zodiacal! Care din ele ești tu?

Fiecare femeie alege ce comportament să adopte în raport cu un bărbat sau altul. Cu toate astea, stelele își au și ele cuvântul:

Pe locul 12 se plasează zodia Săgetător.
Chiar dacă par calde și receptive, femeile din această zodie nu vor accepta chiar atât de ușor condițiile unui bărbat. Cu toate astea, ele nu vor ezita să și le pronunțe pe cele proprii.

Pe locul 11 sunt Berbecii.

Dacă un bărbat va dori să cucerească o femeie din zodia Berbec, el va avea nevoie de timp, timp și iar timp. Ele nu răspund la prima încercare.

Pe locul 10 găsim Fecioarele.
O calitate extrem de importantă la bărbați, în acest caz, este spiritul de observație. Fecioarele își doresc multă, multă atenție și grijă.

Pe locul 9 se află femeile de sub steaua Scorpion. La fel ca în lupta titanilor, un bărbat va trebuie să obțină atenția unei femei Scorpion. De regulă, aceste femei sunt impulsive, din acest motiv bărbații trebuie să fie calmi și statornici.

Pe locul 8 avem femeile din zodia Rac.

Chiar dacă va fi greu să pornești o relație cu o femeie Rac, căsnicia alături de ea va fi un adevărat dar.

Pe locul 7 se plasează zodia Taur.

Taurii urăsc ipocrizia. Pentru a ajunga la inima unei femei sub astrul Taur va trebuie să fii pe cât de sincer posibil.

Pe locul 6 se află femeia Leu.
Bărbatul nu trebuie să arunce promisiune în vânt. Cadourile și surprizele sunt mereu binevenite întrucât femeile leu adoră să fie centrul atenției.

Pe locul 5 se găsesc femeile din zodia Berbec.

Ele au cerințe majore în ce privesc bărbații: studii, job, carismă.

Pe locul 4 avem zodia Gemeni.

Femeile Gemeni au necesitatea de a cunoaște totul despre partenerii săi. Ele iubesc să se afle în compania persoanele cu personalitate unică și autentică.

Pe locul 3 se găsesc Vărsătorii.
Aceste femei pot fi invitate la film, la teatru, la o promenadă, însă nimic mai mult. Ele nu acceptă semne de atenție prea îndrăznețe la începutul comunicării.

Pe locul 2 sunt femeile Capricorn.

Ele trăiesc după principii proprii și foarte atent își aleg oamenii care îi înconjoară.

Pe locul 1 sunt cele mai distanțate dintre femei și anume Peștii. Foarte puțini pot ajunge la inimile protejate ale acestora.

loading...